Extra's

Kredietkaart ExtraElke kaart heeft zijn eigen voordelen. Of beter gezegd: elke aanbieder koppelt zijn formule van een kredietkaart aan een aantal voordelen. En die kunnen heel uiteenlopend zijn, en je best hier en daar nog wel wat doen besparen!

  • Een klassiek voorbeeld zijn kaarten waarmee je punten spaart. De gespaarde punten kan je dan omruilen voor allerlei dingen, gaande van keukentoestellen tot interieurspulletjes. Het is toch mooi meegenomen te weten dat geld dat je sowieso zou uitgeven je achteraf ook nog iets extra oplevert.
  • Een ander voordeel zijn kortingen. Er zijn kaarten die bijvoorbeeld een procentje terugbetalen op je online aankopen. De online shopper zal dus heel blij zijn met een kaart die dit voordeel biedt! Een voorbeeld van zo'n creditcard kan je hier vinden.
  • Wie veel reist, zoekt dan weer liever naar iets dat nut kan hebben in het buitenland. Zo zijn er kaarten waarbij je miles kan sparen bij luchtvaartmaatschappijen, of kaarten die standaard een annulatieverzekering bieden. Leuk wanneer je daar niet meer apart voor moet betalen! Bij Brussels Airlines werken ze bijvoorbeeld met American Express samen.
  • Daarnaast organiseren de meeste aanbieders van kredietkaarten ook wel eens wedstrijden en tombola's, wat je ook weer een kans geeft om mooie prijzen te winnen en waar je niets extra voor moet doen.

De extra's bepalen misschien niet in de eerste plaats welke kaart je gaat kiezen, maar kunnen wel helpen wanneer je tussen enkele aanbieders zou twijfelen.